2 Sides of the Plate.
Liczba miejsc ograniczona. Maksymalnie 20 osób.
Warsztaty odbędą się w godz. 11:00 - 15:00
Menu:
Zupa ziemniaczana z majerankiem, puree i chipsami z batatów
Mus z pstraąga z nori i wasabi
Filet z kurczaka kukurydzianego, zielone risotto
Sorber truskawkowy, sablet, beza
Uczestnik 4 edycji programu Top Chef Polska,
Menager kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk – 2013r. , 2014r. , 2015r.
Współautor książki ” Lekcje smaków „ skierowanej do szkół gastronomicznych,
Jeden z 14 szefów kuchni wydarzenia „Poznańscy kucharze razem” ,
Juror techniczny konkursu kulinarnego Trendy Chef 2014r. w Bydgoszczy
a także Juror degustacyjny konkursu Dorszowe Żniwa 2014r oraz 2015r w Gniewie. ,
Uczestnik eliminacji WACS GLOBAL COMPETITION 2013r.,
Szef kuchni , doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych.
Od 2011 roku zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym.
Właściciel Dziamski Culinary Studio oraz Dziamski Concept Rest.
Od 2009r podróżuje po Europie i kształci się u najlepszych szefów kuchni.
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka. You can change cookie settings in the settings.