2 Sides of the Plate.
Liczba miejsc ograniczona. Maksymalnie 20 osób.
Warsztaty odbędą się w godz. 11:00 - 15:00
Menu:
Zupa ziemniaczana z majerankiem, puree i chipsami z batatów
Mus z pstraąga z nori i wasabi
Filet z kurczaka kukurydzianego, zielone risotto
Sorber truskawkowy, sablet, beza
Uczestnik 4 edycji programu Top Chef Polska,
Menager kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk – 2013r. , 2014r. , 2015r.
Współautor książki ” Lekcje smaków „ skierowanej do szkół gastronomicznych,
Jeden z 14 szefów kuchni wydarzenia „Poznańscy kucharze razem” ,
Juror techniczny konkursu kulinarnego Trendy Chef 2014r. w Bydgoszczy
a także Juror degustacyjny konkursu Dorszowe Żniwa 2014r oraz 2015r w Gniewie. ,
Uczestnik eliminacji WACS GLOBAL COMPETITION 2013r.,
Szef kuchni , doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych.
Od 2011 roku zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym.
Właściciel Dziamski Culinary Studio oraz Dziamski Concept Rest.
Od 2009r podróżuje po Europie i kształci się u najlepszych szefów kuchni.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.