2 Sides of he Plate.
Liczba miejsc ograniczona. Maksymalnie 20 osób.
Warsztaty odbędą się w godz. 11:00 - 15:00
Warsztaty w stylu kuchni afrykańskiej, które każdy może zrobić sam w domowej kuchni i produktów powszechnie dostępnych
1. Dipataha ~ Seswaa ~ Piri Piri sos (Rodzaj bułek "pieczonych" na suchej patelni wraz z mięsem wołowym)
2. Bobotie - rodzaj zapiekanki mięsnej
3. Fasola black eye z mamałygą i sosem piri piri
4. Czekoladowe muffiny z sosem z likieru amarula
Joseph „Józek” Seeletso pochodzi z Botswany, z rodziny książęcej. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster Kingsway College w Londynie, gdzie uzyskał dyplom Profesjonalnego Szefa Kuchni. Posiada 23-letnie doświadczenie, gotował w różnych zakątkach świata. Prowadził show kulinarne w porannych programach telewizyjnych TVN, TVP2. Występował na antenie CNN i BBC. Był Jurorem I i II edycji polskiego TOP CHEF. Znane osoby, dla których gotował to m.in. Księżniczka Anna, Król Szwecji Gustav XVII i Królowa Sylvia, Bill Gates i Micheal Jackson. Autor książki kulinarnej pt. „Kulinarne podróżne zmysłów. Od Okawango po Bałtyk” oraz "Mali szefowie kuchni". Aktualnie prowadzi Joseph’s Bistro & Wine oraz warsztaty kulinarne w Joseph’s Culinary Studio.
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka. You can change cookie settings in the settings.