2 Sides of he Plate.
Liczba miejsc ograniczona. Maksymalnie 20 osób.
Warsztaty odbędą się w godz. 11:00 - 15:00
Warsztaty w stylu kuchni afrykańskiej, które każdy może zrobić sam w domowej kuchni i produktów powszechnie dostępnych
1. Dipataha ~ Seswaa ~ Piri Piri sos (Rodzaj bułek "pieczonych" na suchej patelni wraz z mięsem wołowym)
2. Bobotie - rodzaj zapiekanki mięsnej
3. Fasola black eye z mamałygą i sosem piri piri
4. Czekoladowe muffiny z sosem z likieru amarula
Joseph „Józek” Seeletso pochodzi z Botswany, z rodziny książęcej. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster Kingsway College w Londynie, gdzie uzyskał dyplom Profesjonalnego Szefa Kuchni. Posiada 23-letnie doświadczenie, gotował w różnych zakątkach świata. Prowadził show kulinarne w porannych programach telewizyjnych TVN, TVP2. Występował na antenie CNN i BBC. Był Jurorem I i II edycji polskiego TOP CHEF. Znane osoby, dla których gotował to m.in. Księżniczka Anna, Król Szwecji Gustav XVII i Królowa Sylvia, Bill Gates i Micheal Jackson. Autor książki kulinarnej pt. „Kulinarne podróżne zmysłów. Od Okawango po Bałtyk” oraz "Mali szefowie kuchni". Aktualnie prowadzi Joseph’s Bistro & Wine oraz warsztaty kulinarne w Joseph’s Culinary Studio.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.