2 Sides of the Plate
Menu "Tree of life":
Ziemniak & Orzech laskowy
Słonina & Chrzan
Pszenica & Bursztyn
2. THE ROOTS
Papryka, kminek i trawa żubrowa
3. REMEMBER WHERE YOU COME FROM
Kaczka, cykoria szparagowa i żółtko
4. CLOSER TO NATURE
Halibut, estragon i orzeszki sosnowe
5. OH, MY DEER!
Jeleń, słód i torf
6. CORN CROWN
Kukurydza, złoto i foie gras
7. NEW JERUSALEM
Karczoch, słonecznik i czekolada
Do kolacji:
Wojciech Bartczak ,24 latek z Poznania. Gotowanie jest jego pasją i sposobem na życie od pięciu lat. Kocha tworzyć dania z duszą artystyczną. Niebawem rozpoczyna prace w najlepszej restauracji w Polsce "Atelier Amaro" Sztuki kulinarnej uczył się w szkole gastronomicznej oraz w Stanach Zjednoczonych, gdzie mieszkał przez rok. Brał udział w projekcie kulinarnym "Kuchnia Francuska pachnąca tradycją" , gdzie szkolił się i uczył nowych technik gotowania w jednej z Francuskich Restauracji. Reprezentował Polskę w europejskim konkursie kulinarnym Young CHef Chelenger w Budapeszcie. Zwycięzca V Edycji piekielnej kuchni . Jego dalsze plany życiowe ściśle związane są z gastronomią , marzy by dorównać najlepszym szefa kuchni na świecie i prowadzić własną restaurację .
Łukasz Kawaller, z wykształcenia kucharz. W kuchni kieruje się maksymą "Nie dziwność a jakość". Gotował w najlepszych polskich restauracjach tj. Metamorfoza, Concept i Atelier Amaro. Laureat prestiżowego L'art de la cuisine Martell. Zwycięzca pierwszej polskiej edycji programu Hell's Kitchen. Ambasador firmy SMEG.
2Sides of the Plate- Połączenie dwóch stron talerza, czyli gastronomii i muzyki w najlepszym wydaniu. Wydarzenie które skupiać będzie dwa największe trendy ostatnich lat, czyli show gastronomicznego oraz zabawy i edukacji w niespotykanym dotąd wydaniu...
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka. You can change cookie settings in the settings.