2 Sides of the Plate
Menu "Tree of life":
Ziemniak & Orzech laskowy
Słonina & Chrzan
Pszenica & Bursztyn
2. THE ROOTS
Papryka, kminek i trawa żubrowa
3. REMEMBER WHERE YOU COME FROM
Kaczka, cykoria szparagowa i żółtko
4. CLOSER TO NATURE
Halibut, estragon i orzeszki sosnowe
5. OH, MY DEER!
Jeleń, słód i torf
6. CORN CROWN
Kukurydza, złoto i foie gras
7. NEW JERUSALEM
Karczoch, słonecznik i czekolada
Do kolacji:
Wojciech Bartczak ,24 latek z Poznania. Gotowanie jest jego pasją i sposobem na życie od pięciu lat. Kocha tworzyć dania z duszą artystyczną. Niebawem rozpoczyna prace w najlepszej restauracji w Polsce "Atelier Amaro" Sztuki kulinarnej uczył się w szkole gastronomicznej oraz w Stanach Zjednoczonych, gdzie mieszkał przez rok. Brał udział w projekcie kulinarnym "Kuchnia Francuska pachnąca tradycją" , gdzie szkolił się i uczył nowych technik gotowania w jednej z Francuskich Restauracji. Reprezentował Polskę w europejskim konkursie kulinarnym Young CHef Chelenger w Budapeszcie. Zwycięzca V Edycji piekielnej kuchni . Jego dalsze plany życiowe ściśle związane są z gastronomią , marzy by dorównać najlepszym szefa kuchni na świecie i prowadzić własną restaurację .
Łukasz Kawaller, z wykształcenia kucharz. W kuchni kieruje się maksymą "Nie dziwność a jakość". Gotował w najlepszych polskich restauracjach tj. Metamorfoza, Concept i Atelier Amaro. Laureat prestiżowego L'art de la cuisine Martell. Zwycięzca pierwszej polskiej edycji programu Hell's Kitchen. Ambasador firmy SMEG.
2Sides of the Plate- Połączenie dwóch stron talerza, czyli gastronomii i muzyki w najlepszym wydaniu. Wydarzenie które skupiać będzie dwa największe trendy ostatnich lat, czyli show gastronomicznego oraz zabawy i edukacji w niespotykanym dotąd wydaniu...
Um hochwertige Dienstleistungen anzubieten, verwendet der Service Cookies, die im Speicher des Browsers gespeichert sind. Ausführliche Informationen über den Zweck ihrer Verwendung, einschließlich der Verarbeitung von Benutzeraktivitätsdaten und der Personalisierung von Werbung, sowie die Möglichkeit, Cookie-Einstellungen zu ändern, finden Sie in der Datenschutzrichtlinie. Durch Klicken auf ALLE AKZEPTIEREN stimmen Sie der Nutzung von Technologien wie Cookies und der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten durch Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka, die im Internet gesammelt werden, wie z. B. IP-Adressen und Cookie-Identifikatoren, zu Analyse- und Marketingzwecken zu (einschließlich automatisierter Anzeigenausrichtung, Messung ihrer Wirksamkeit und Verarbeitung von Benutzerdaten zu Analysezwecken). Änderungen der Cookie-Einstellungen und detaillierte Zustimmungspräferenzen können Sie in vornehmen.