2Sides of the Plate
MENU:
Do kolacji:
Szef kuchni w poznańskim hotelu Blow Up 5050 Hall oraz zwycięzca V edycji Top Chef jednego z najbardziej popularnych programów telewizyjnych w Polsce.
Wcześniej jako szef kuchni kierował w takich kluczowych miejscach na kulinarnej mapie Polski jak hotele Villa Hoff, Remes, czy restauracja Concordia Taste. Ceniony juror konkursów kulinarnych, trener oraz zdobywca kulinarnego Hermesa. Na codzień prowadzi szkolenia i pokazy kulinarne jak i jest zaangażowany w akcje kulinarne "Poznańscy kucharze gotują" promując poznańską kuchnię lokalną jak akcje charytatywne
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka. You can change cookie settings in the settings.