2Sides of the Plate
MENU:
Do kolacji:
Szef kuchni w poznańskim hotelu Blow Up 5050 Hall oraz zwycięzca V edycji Top Chef jednego z najbardziej popularnych programów telewizyjnych w Polsce.
Wcześniej jako szef kuchni kierował w takich kluczowych miejscach na kulinarnej mapie Polski jak hotele Villa Hoff, Remes, czy restauracja Concordia Taste. Ceniony juror konkursów kulinarnych, trener oraz zdobywca kulinarnego Hermesa. Na codzień prowadzi szkolenia i pokazy kulinarne jak i jest zaangażowany w akcje kulinarne "Poznańscy kucharze gotują" promując poznańską kuchnię lokalną jak akcje charytatywne
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.