2Sides of the Plate
MENU:
Do kolacji:
Szef kuchni w poznańskim hotelu Blow Up 5050 Hall oraz zwycięzca V edycji Top Chef jednego z najbardziej popularnych programów telewizyjnych w Polsce.
Wcześniej jako szef kuchni kierował w takich kluczowych miejscach na kulinarnej mapie Polski jak hotele Villa Hoff, Remes, czy restauracja Concordia Taste. Ceniony juror konkursów kulinarnych, trener oraz zdobywca kulinarnego Hermesa. Na codzień prowadzi szkolenia i pokazy kulinarne jak i jest zaangażowany w akcje kulinarne "Poznańscy kucharze gotują" promując poznańską kuchnię lokalną jak akcje charytatywne
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.