2 Sides of the Plate
Menu:
Do kolacji:
Zwycięzca pierwszej polskiej edycji Top Chef. Pochodzi z Argentyny, a dokładnie z Mendozy znanej na całym świecie z najlepszych win Malbec. Autorska kuchnia którą reprezentuje to South American Modern czyli połączenie jego korzeni, najlepszych ryb, owoców morza i mięs a także temperamentu i nowoczesnych technik kulinarnych.
Sam o sobie mówi: „Jestem osobą, która walczy zawsze do końca, nigdy się nie poddaję. Gotowanie dla mnie nie jest tylko pasja ale też moim zawodem i dlatego traktuję to bardzo poważne i profesjonalne.” Założyciel autorskiej restauracji „Salto” w Warszawie, która w pierwszym roku istnienia została doceniona i zamieszczona w przewodniku Michelina 2015 z dwoma kompletami sztućców, a pod koniec 2015 roku otworzył pierwszy w Polsce „ceviche bar”.
2Sides of the Plate- Połączenie dwóch stron talerza, czyli gastronomii i muzyki w najlepszym wydaniu. Wydarzenie które skupiać będzie dwa największe trendy ostatnich lat, czyli show gastronomicznego oraz zabawy i edukacji w niespotykanym dotąd wydaniu...
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka. You can change cookie settings in the settings.