2 Sides of the Plate
Menu:
Do kolacji:
Zwycięzca pierwszej polskiej edycji Top Chef. Pochodzi z Argentyny, a dokładnie z Mendozy znanej na całym świecie z najlepszych win Malbec. Autorska kuchnia którą reprezentuje to South American Modern czyli połączenie jego korzeni, najlepszych ryb, owoców morza i mięs a także temperamentu i nowoczesnych technik kulinarnych.
Sam o sobie mówi: „Jestem osobą, która walczy zawsze do końca, nigdy się nie poddaję. Gotowanie dla mnie nie jest tylko pasja ale też moim zawodem i dlatego traktuję to bardzo poważne i profesjonalne.” Założyciel autorskiej restauracji „Salto” w Warszawie, która w pierwszym roku istnienia została doceniona i zamieszczona w przewodniku Michelina 2015 z dwoma kompletami sztućców, a pod koniec 2015 roku otworzył pierwszy w Polsce „ceviche bar”.
2Sides of the Plate- Połączenie dwóch stron talerza, czyli gastronomii i muzyki w najlepszym wydaniu. Wydarzenie które skupiać będzie dwa największe trendy ostatnich lat, czyli show gastronomicznego oraz zabawy i edukacji w niespotykanym dotąd wydaniu...
Um hochwertige Dienstleistungen anzubieten, verwendet der Service Cookies, die im Speicher des Browsers gespeichert sind. Ausführliche Informationen über den Zweck ihrer Verwendung, einschließlich der Verarbeitung von Benutzeraktivitätsdaten und der Personalisierung von Werbung, sowie die Möglichkeit, Cookie-Einstellungen zu ändern, finden Sie in der Datenschutzrichtlinie. Durch Klicken auf ALLE AKZEPTIEREN stimmen Sie der Nutzung von Technologien wie Cookies und der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten durch Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka, die im Internet gesammelt werden, wie z. B. IP-Adressen und Cookie-Identifikatoren, zu Analyse- und Marketingzwecken zu (einschließlich automatisierter Anzeigenausrichtung, Messung ihrer Wirksamkeit und Verarbeitung von Benutzerdaten zu Analysezwecken). Änderungen der Cookie-Einstellungen und detaillierte Zustimmungspräferenzen können Sie in den Einstellungen vornehmen.