NOWY Grand Lubicz - Ustka
NOWY Grand Lubicz - Ustka
Wiosenna edycja Restaurant Week Polska - 21-30 kwietnia 2017r.
02 Dec 21
03 Dec 21

Wiosenna edycja Restaurant Week Polska - 21-30 kwietnia 2017r.

10 April 2017

Restauracja "Chapeau Bas" oraz Restaurant Week Polska serdecznie zapraszają wszystkich miłośników dobrego jedzenia do wzięcia udziału w nadchodzącej wiosennej edycji Festiwalu!

Festiwal będzie trwał w dniach 21-30 kwietnia więc nie przegapcie tej okazji! Przed Wami popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w festiwalowej cenie 39zł.

Emocje na talerzach gwarantowane!

Więcej informacji o Festiwalu:
www.restaurantweek.pl

Rezerwacja stolików oraz wybór menu:
www.restaurantweek.pl/restauracja/115582/chapeau-bas

Newsletter

Subscribe our newsletter and get the newest offers
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close