2 Sides of the Plate
Menu "Tree of life":
Ziemniak & Orzech laskowy
Słonina & Chrzan
Pszenica & Bursztyn
2. THE ROOTS
Papryka, kminek i trawa żubrowa
3. REMEMBER WHERE YOU COME FROM
Kaczka, cykoria szparagowa i żółtko
4. CLOSER TO NATURE
Halibut, estragon i orzeszki sosnowe
5. OH, MY DEER!
Jeleń, słód i torf
6. CORN CROWN
Kukurydza, złoto i foie gras
7. NEW JERUSALEM
Karczoch, słonecznik i czekolada
Do kolacji:
Wojciech Bartczak ,24 latek z Poznania. Gotowanie jest jego pasją i sposobem na życie od pięciu lat. Kocha tworzyć dania z duszą artystyczną. Niebawem rozpoczyna prace w najlepszej restauracji w Polsce "Atelier Amaro" Sztuki kulinarnej uczył się w szkole gastronomicznej oraz w Stanach Zjednoczonych, gdzie mieszkał przez rok. Brał udział w projekcie kulinarnym "Kuchnia Francuska pachnąca tradycją" , gdzie szkolił się i uczył nowych technik gotowania w jednej z Francuskich Restauracji. Reprezentował Polskę w europejskim konkursie kulinarnym Young CHef Chelenger w Budapeszcie. Zwycięzca V Edycji piekielnej kuchni . Jego dalsze plany życiowe ściśle związane są z gastronomią , marzy by dorównać najlepszym szefa kuchni na świecie i prowadzić własną restaurację .
Łukasz Kawaller, z wykształcenia kucharz. W kuchni kieruje się maksymą "Nie dziwność a jakość". Gotował w najlepszych polskich restauracjach tj. Metamorfoza, Concept i Atelier Amaro. Laureat prestiżowego L'art de la cuisine Martell. Zwycięzca pierwszej polskiej edycji programu Hell's Kitchen. Ambasador firmy SMEG.
2Sides of the Plate- Połączenie dwóch stron talerza, czyli gastronomii i muzyki w najlepszym wydaniu. Wydarzenie które skupiać będzie dwa największe trendy ostatnich lat, czyli show gastronomicznego oraz zabawy i edukacji w niespotykanym dotąd wydaniu...
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.