2 Sides of the Plate.
Warsztaty odbędą się w godz. 11:00 - 15:00
Menu
Uczestnik 4 edycji programu Top Chef Polska,
Menager kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk – 2013r. , 2014r. , 2015r.
Współautor książki ” Lekcje smaków „ skierowanej do szkół gastronomicznych,
Jeden z 14 szefów kuchni wydarzenia „Poznańscy kucharze razem” ,
Juror techniczny konkursu kulinarnego Trendy Chef 2014r. w Bydgoszczy
a także Juror degustacyjny konkursu Dorszowe Żniwa 2014r oraz 2015r w Gniewie. ,
Uczestnik eliminacji WACS GLOBAL COMPETITION 2013r.,
Szef kuchni , doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych.
Od 2011 roku zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym.
Właściciel Dziamski Culinary Studio oraz Dziamski Concept Rest.
Od 2009r podróżuje po Europie i kształci się u najlepszych szefów kuchni.
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in the settings.