2 Sides of The Plate
Liczba miejsc ograniczona. Maksymalnie 20 osób.
Warsztaty odbędą się w godz. 11:00 - 15:00
Podczas spotkania, opowiem i pokażę jak wykorzystać dany produkt, aby wydobyć jego smak oraz w jak sposób wyserwować poszczególne dania na talerzach.
Do każdej dnia przygotujemy również dodatki dzięki którym potrawa będzie spójna.
Kunszt kulinarny w obszarze Sea Foods zdobywałem w sercu Normandii prowadząc własną restauracje. Naukę gotowania i konsumpcję przepleciemy ciekawymi historiami;-)
Zapraszam na spotkanie.
MENU:
1. Krewetki/avokado/papryka
2. Przegrzebki/topinambur
3. Mule/wino/szalotka
4. Ostrygi/oliwa/cytryna
Doświadczenie zawodowe zdobywał w Łodzi, gdzie szybko stał się renomowanym szefem Kuchni wielu restauracji. Aby poszerzyć horyzonty i sprawdzić swoje umiejętności podróżował po Europie, zgłębiając tajniki światowej kuchni.
Współpracując ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej uczył się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na styl kulinarny wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in the settings.