NOWY Grand Lubicz - Ustka
NOWY Grand Lubicz - Ustka
Nowe menu w restauracji A'la carte "Chapeau Bas"
02 Dec 21
03 Dec 21

Nowe menu w restauracji A'la carte "Chapeau Bas"

01 August 2017

Już od 2 sierpnia zachęcamy Państwa do spróbowania dań z nowej karty menu, która została opracowana przez naszego Szefa Kuchni hotelowej restauracji A'la carte "Chapeau Bas".

Marcin Szwak posiada olbrzymi talent kulinarny i podchodzi do gotowania z prawdziwą pasją. Swoje doświadczenie budował pracując jako szef kuchni w wielu hotelach i restauracjach, między innymi w Hotelu Lindos Princes w Grecji, w Hotelu Novotel w Poznaniu czy w restauracji The House w Anglii.

Każde z tych doświadczeń ukształtowało go jako kucharza, który nie boi się nowości, ma niekonwencjonalne podejście do kuchni i połączeń kulinarnych. Ambitny, lubiący wyzwania, niepoprawny optymista i pracoholik. Z determinacją osiągający wyznaczone przez siebie cele. Możliwość łączenia ze sobą smaków i tekstur daje mu niesamowitą przyjemność.

Newsletter

Subscribe our newsletter and get the newest offers
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close