NOWY Grand Lubicz - Ustka
NOWY Grand Lubicz - Ustka
Nowe menu w restauracji A'la carte "Chapeau Bas"
02 Dez 21
03 Dez 21

Nowe menu w restauracji A'la carte "Chapeau Bas"

01 August 2017

Już od 2 sierpnia zachęcamy Państwa do spróbowania dań z nowej karty menu, która została opracowana przez naszego Szefa Kuchni hotelowej restauracji A'la carte "Chapeau Bas".

Marcin Szwak posiada olbrzymi talent kulinarny i podchodzi do gotowania z prawdziwą pasją. Swoje doświadczenie budował pracując jako szef kuchni w wielu hotelach i restauracjach, między innymi w Hotelu Lindos Princes w Grecji, w Hotelu Novotel w Poznaniu czy w restauracji The House w Anglii.

Każde z tych doświadczeń ukształtowało go jako kucharza, który nie boi się nowości, ma niekonwencjonalne podejście do kuchni i połączeń kulinarnych. Ambitny, lubiący wyzwania, niepoprawny optymista i pracoholik. Z determinacją osiągający wyznaczone przez siebie cele. Możliwość łączenia ze sobą smaków i tekstur daje mu niesamowitą przyjemność.

Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter und erhalten Sie die neuesten Angebote
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen