2 Sides of the Plate.
Warsztaty odbędą się w godz. 11:00 - 15:00
Menu
Uczestnik 4 edycji programu Top Chef Polska,
Menager kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk – 2013r. , 2014r. , 2015r.
Współautor książki ” Lekcje smaków „ skierowanej do szkół gastronomicznych,
Jeden z 14 szefów kuchni wydarzenia „Poznańscy kucharze razem” ,
Juror techniczny konkursu kulinarnego Trendy Chef 2014r. w Bydgoszczy
a także Juror degustacyjny konkursu Dorszowe Żniwa 2014r oraz 2015r w Gniewie. ,
Uczestnik eliminacji WACS GLOBAL COMPETITION 2013r.,
Szef kuchni , doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych.
Od 2011 roku zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym.
Właściciel Dziamski Culinary Studio oraz Dziamski Concept Rest.
Od 2009r podróżuje po Europie i kształci się u najlepszych szefów kuchni.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .