2 Sides of the Plate
Menu:
Do kolacji:
Joseph „Józek” Seeletso pochodzi z Botswany, z rodziny książęcej. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster Kingsway College w Londynie, gdzie uzyskał dyplom Profesjonalnego Szefa Kuchni. Posiada 23-letnie doświadczenie, gotował w różnych zakątkach świata. Prowadził show kulinarne w porannych programach telewizyjnych TVN, TVP2. Występował na antenie CNN i BBC. Był Jurorem I i II edycji polskiego TOP CHEF. Znane osoby, dla których gotował to m.in. Księżniczka Anna, Król Szwecji Gustav XVII i Królowa Sylvia, Bill Gates i Micheal Jackson. Autor książki kulinarnej pt. „Kulinarne podróżne zmysłów. Od Okawango po Bałtyk” oraz "Mali szefowie kuchni". Aktualnie prowadzi Joseph’s Bistro & Wine oraz warsztaty kulinarne w Joseph’s Culinary Studio.
2 Sides of the Plate- Połączenie dwóch stron talerza, czyli gastronomii i muzyki w najlepszym wydaniu. Wydarzenie które skupiać będzie dwa największe trendy ostatnich lat, czyli show gastronomicznego oraz zabawy i edukacji w niespotykanym dotąd wydaniu...
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.