2Sides of the Plate
Menu:
Do kolacji:
Doświadczenie zawodowe zdobywał w Łodzi, gdzie szybko stał się renomowanym szefem Kuchni wielu restauracji. Aby poszerzyć horyzonty i sprawdzić swoje umiejętności podróżował po Europie, zgłębiając tajniki światowej kuchni.
Współpracując ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej uczył się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na styl kulinarny wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.
2Sides of the Plate- Połączenie dwóch stron talerza, czyli gastronomii i muzyki w najlepszym wydaniu. Wydarzenie które skupiać będzie dwa największe trendy ostatnich lat, czyli show gastronomicznego oraz zabawy i edukacji w niespotykanym dotąd wydaniu...
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Uzdrowisko Ustka Sp. z o.o., Wczasowa 4, 76-270, Ustka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.