Wykwintna, 4 daniowa kolacja dla 2 osób w Restauracji A'la Carte "Chapeau Bas"
PRZYSTAWKA- do wyboru 1 pozycja
-
Tatar z okonia morskiego / awokado / marynowane winogrono
-
Schab cielęcy / majonez chrzanowy / piklowane grzyby shimeji
-
Pieczone warzywa / czarna trufla / ser feta
ZUPA- do wyboru 1 pozycja
-
Orientalna zupa rybna / małże / makrela
-
Aksamitna zupa z borowików / warzywa julien
DANIE GŁÓWNE LUB SŁATKA- do wyboru 1 pozycja
-
Udko z gęsi / pierożki z bryndzą i kaszą gryczaną / burak / sos wiśniowy
-
Perliczka / bataty / warzywa / espuma cytrusowa
-
Łosoś / risotto grzybowe / warzywa
SAŁATKI
- Pierożki warzywne z kozim serem / sałata rzymska / dresinga z czarnego bzu
- Sałatka cezar / kurczak / grzanki / bekon / sos anchovies
DESER
- Czerwone wino / mus cytrusowy / biszkopt
- Gruszka / lody dyniowe / biała czekolada