NOWY Grand Lubicz - Ustka
NOWY Grand Lubicz - Ustka
Podsumowanie 2016 roku!
20 Lut 19
21 Lut 19

Podsumowanie 2016 roku!

24 Styczeń 2017

Rozpoczął się 2017 rok i jak co roku nadszedł czas na podsumowanie minionego roku, który udowodnił nam, że przy intensywnych działaniach oraz zaangażowaniu jako hotel ale również jeden wielki zespół możemy bardzo wiele osiągnąć co przekłada się na liczne nagrody i słowa uznania...

- Prezes hotelu Grand Lubicz, Pan Łukasz de Lubisz-Szeliski został osobowością roku 2016 wg czytelników "Głos Pomorza".
- "Brand of the year" w kategorii MEDICAL.
- Czapka w Prestiżowy przewodniku Gault&Millau dla Szefa Kuchni oraz hotelowej restauracji "Chapeau Bas".
- Nagroda "Travellers Choice 2016" w serwisie TripAdvisor.com oraz awans do TOP20 hoteli w Polsce "przyjaznym rodzinie".
- Wyróżnienie restauracji hotelowej "Chapeau Bas" w przewodniku kulinarnym Magdy Gessler.
- Najwyższe wyróżnienie jako "Hotel Przyjazny Rodzinie" wg portalu RodzinaWhotelu.pl
- 2 miejsce w konkursie ogólnopolskim "Dilmah Real High Tea Challenge" w serwowaniu napoi na bazie herbaty oraz serwowaniu przekąsek.
- Nagroda Marszałka woj. Pomorskiego w kategorii inwestycja w turystyce.

W porównaniu z poprzednim rokiem, nasze statystyki w największych portalach opiniotwórczych jeszcze bardziej poszybowały do góry co świadczy o tym, że nieustannie dokładamy wszelkich starań aby wszyscy Goście odwiedzający nasz hotel byli w pełni usatysfakcjonowani z pobytu. Jesteśmy niezmiernie Państwu wdzięczni za pozostawianie tak wielu wspaniałych opinii, które motywują nas do dalszej ciężkiej pracy!

- TripAdvisor.com – średnia 4,5 na 5
- HolidayCheck.com – średnia 5,7 na 6
- Booking.com – 9,0 na 10
- Travelist.pl – 9,0 na 10

Nasz hotel przypadł do gustu nie tylko rodzinom z dziećmi ale również odwiedzany jest bardzo często przez znane osoby publiczne, znakomitych sportowców i celebrytów. W minionym roku odwiedzili nasz hotel m.in:

- Jolanta Kwaśniewska
- Jakub Błaszczykowski
- Wojciech Modest Amaro
- Marcin Prokop
- Krzysztof Hołowczyc
- Kurt Scheller
- Krzysztof Ibisz
- CLEO (wokalistka)
- Michał Karmowski
- Rafał Maślak (Mister Polski)

Co się wydarzyło w 2016r. w Hotelu Grand Lubicz?
- Została otwarta hotelowa winiarnia, a przy wyborze win doradza wykwalifikowany sommelier
- Odbyła się kolacja charytatywna na rzecz doposażenia klasy pracowni gastronomicznej w zespole szkół ogólnokształcących i technicznych w Ustce.
- Zostaliśmy oficjalnym sponsorem drużyny koszykarzy Energa Czarni Słupsk
- Inauguracyjna kolacja Lubicz & Friends (wieczór japoński) - Podczas tych wydarzeń, zaprzyjaźnione Restauracje i ich Szefowie Kuchni, przybliżają naszych Gości do tradycji i kultury danego kraju. Specjalnie dobrane trunki oraz muzyka, tworzą niepowtarzalny klimat.
- Oficjalne otwarcie VIP roomów (przy współpracy z firmą Moët & Chandon oraz Belvedere) w hotelowej dyskotece Black Pearl.
- Organizacja eventu kulinarnego "2 sides of the plate" podczas którego w hotelowej restauracji gotowali najbardziej znani szefowie kuchni: Wojciech Modest Amaro, Kurt Scheller, Martin Gimenez Castro, Darek Kuźniak, Sebastian Olma.
- Zostało spełnione marzenie dwóch sióstr Gryglewskich, które straciły mamę, a ich tata jest ciężko chory. Prezes hotelu Grand Lubicz zaprosił na tygodniowy wypoczynek obie siostry, które mogły do woli korzystać ze wszystkich hotelowych atrakcji. Dziewczynki również otrzymały kompletną wyprawkę do szkoły, więc nie będą musiały się już martwić o podstawowe materiały i przybory szkolne. Warto pomagać!
- Nakręcony został odcinek programu kulinarnego "Hell's Kitchen" z udziałem uczestników.
- Przez ostatnie 12 miesięcy w naszym hotelowym klubie Black Pearl grało wielu znakomitych DJ's takich jak: Westbam, Filatov & Karas, Tom Novy, Jerry Ropero, Dj Antonioo, DJ ADAMUS i wielu innych!

Jakie są plany i założenia hotelu na rok 2017?
- Nieustanne podnoszenie poziomu obsługi, której celem jest pełne zadowolenie wszystkich naszych Gości.
- Organizacja kolejnych kolacji Lubicz & Friends - Podczas tych wydarzeń, zaprzyjaźnione Restauracje i ich Szefowie Kuchni, przybliżają naszych Gości do tradycji i kultury danego kraju. Specjalnie dobrane trunki oraz muzyka, tworzą niepowtarzalny klimat.
- Ambitne plany posiada również Szef Kuchni oraz cały jego zespół aby zdobyć kolejne czapki w najbardziej prestiżowym kulinarnym przewodniku Gault&Millau.
- Dalsze rozwijanie polityki pro-pracowniczej.

Rok 2017 rozpoczęliśmy z pełnym zapałem do podejmowania kolejnych wyzwań i realizacji wyznaczonych celów. Dziękujemy wszystkim za zaufanie i wybór Hotelu Grand Lubicz.

newsletter

Zapisz się na nasz newsletter i otrzymuj najnowsze informacje.
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij