NOWY Grand Lubicz - Ustka
NOWY Grand Lubicz - Ustka
Otwarcie winiarni w restauracji Chapeau Bas
20 Lut 19
21 Lut 19

Otwarcie winiarni w restauracji Chapeau Bas

24 Listopad 2016

Nasza hotelowa restauracja "Chapeau Bas" to autorska kuchnia, która łączy kuchnie różnych zakątków świata i również wykorzystuje smak regionalnych oraz tradycyjnych, a przede wszystkim świeżych produktów. Przy wyśmienitych potrawach nigdy nie może zabraknąć wyśmienitych win, które tworzą z nimi wspaniałe kompozycje i pozwalają jeszcze bardziej zrozumieć ludzi odpowiedzialnych za tworzenie karty.

Od lat przyjęte było, iż czerwone wino najlepiej komponować będzie się z czerwonym mięsem, jednak trendy, jak i zasady, szybko się zmieniają. W naszej restauracji dokładamy wszelkich starań, aby każde wino komponowało się z najmniejszym szczegółem w potrawie; tworzyło harmonie, która jest priorytetem dla każdego sommeliera. Dobrze dobrane wino to tylko część tego, co przed nami. Ważnym aspektem jest również jego historia, która opowiadana przy każdym serwowaniu wina, zgłębia jego tajemnice.

Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia naszej restauracji "Chapeau Bas" oraz nowo otwartej winiarni, w której wykwalifikowany sommelier zaprezentuje nasz obszerny zbiór win z całego świata i doradzi w wyborze tego właściwego.

newsletter

Zapisz się na nasz newsletter i otrzymuj najnowsze informacje.
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij