NOWY Grand Lubicz - Ustka
NOWY Grand Lubicz - Ustka
Wiosenna edycja Restaurant Week Polska - 21-30 kwietnia 2017r.
21 Sty 19
22 Sty 19

Wiosenna edycja Restaurant Week Polska - 21-30 kwietnia 2017r.

10 Kwiecień 2017

Restauracja "Chapeau Bas" oraz Restaurant Week Polska serdecznie zapraszają wszystkich miłośników dobrego jedzenia do wzięcia udziału w nadchodzącej wiosennej edycji Festiwalu!

Festiwal będzie trwał w dniach 21-30 kwietnia więc nie przegapcie tej okazji! Przed Wami popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w festiwalowej cenie 39zł.

Emocje na talerzach gwarantowane!

Więcej informacji o Festiwalu:
www.restaurantweek.pl

Rezerwacja stolików oraz wybór menu:
www.restaurantweek.pl/restauracja/115582/chapeau-bas

newsletter

Zapisz się na nasz newsletter i otrzymuj najnowsze informacje.
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij