NOWY Grand Lubicz - Ustka
NOWY Grand Lubicz - Ustka
Nowe menu w restauracji A'la carte "Chapeau Bas"
21 Sty 19
22 Sty 19

Nowe menu w restauracji A'la carte "Chapeau Bas"

01 Sierpień 2017

Już od 2 sierpnia zachęcamy Państwa do spróbowania dań z nowej karty menu, która została opracowana przez naszego Szefa Kuchni hotelowej restauracji A'la carte "Chapeau Bas".

Marcin Szwak posiada olbrzymi talent kulinarny i podchodzi do gotowania z prawdziwą pasją. Swoje doświadczenie budował pracując jako szef kuchni w wielu hotelach i restauracjach, między innymi w Hotelu Lindos Princes w Grecji, w Hotelu Novotel w Poznaniu czy w restauracji The House w Anglii.

Każde z tych doświadczeń ukształtowało go jako kucharza, który nie boi się nowości, ma niekonwencjonalne podejście do kuchni i połączeń kulinarnych. Ambitny, lubiący wyzwania, niepoprawny optymista i pracoholik. Z determinacją osiągający wyznaczone przez siebie cele. Możliwość łączenia ze sobą smaków i tekstur daje mu niesamowitą przyjemność.

newsletter

Zapisz się na nasz newsletter i otrzymuj najnowsze informacje.
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij